Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, maart 31, 2008

VV DESK houdt grond in reserve

KAATSHEUVEL - Voetbalvereniging DESK gaat van de gemeente een nieuw stuk grond huren op sportpark De Eikendijk. Het gaat om een weiland achter een huidig trainingsveld van DESK.

Op termijn wil de club dat nieuwe veld ook geschikt maken als trainingsveld. Maar omdat dit ook weer extra kosten met zich meebrengt voor onder meer drainage, wordt daar nog mee gewacht tot het echt nodig is, zegt secretaris Hennie Balvers. Omdat de vorige huurder de pacht heeft opgezegd, heeft de vereniging nu al bij de gemeente aangeklopt voordat er weer een andere gegadigde zou komen. Voor de ongeveer vijftig teams beschikt DESK over drie wedstrijdvelden en een kunstgrasveld. Daarnaast zijn er twee trainingsvelden, terwijl ook op het kunstgrasveld wordt geoefend. Nu is dat aantal nog net genoeg, hoewel het er volgens Balvers vooral op de woensdag- en donderdagavond al dringen is.

Afgelopen tijd heeft de vereniging extra geld gestoken in verbouwingen van oude kleedkamers tot een medische verzorgingsruimte voor de dames, een fitnessruimte en een archiefkamer.