Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, mei 20, 2008

14-jarige jongen mishandelt moeder

Omdat het zo opmerkelijk is. Het moet niet gekker worden!

14-jarige jongen mishandelt moeder

WAALWIJK: Een 43-jarige vrouw is maandagmiddag in haar woning door haar 14-jarige zoon mishandeld. De politie arresteerde de jongen.

Het slachtoffer liep een zware kneuzing op in haar linkeronderbeen, ook had ze verwondingen in haar nek en onderrug. Ze moest voor behandeling naar de huisartsenpost. Haar zoon was kwaad geworden toen hij van haar niet mocht stoppen met het klein maken van hout. Hij gooide een paar stukken in haar richting. Het slachtoffer kreeg een schrootje tegen haar rug. Vervolgens sloeg haar zoon haar met een stuk hout op haar rug en tegen haar nek. Ook, zo verklaart zij, gaf hij haar een harde trap tegen haar linkerbovenbeen en een knietje. De jongen is door de politie aangehouden. Hij staat al in contact met Jeugdzorg. De politie maakt proces-verbaal op.