Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, mei 13, 2008

DESK eindigt trots in het linkerrijtje

KAATSHEUVEL - Trainer Kees van Loon en zijn spelers kregen gisteren na het met 2-4 gewonnen duel bij SV Meerssen de felicitaties van DESK-voorzitter Piet Henskens.

Die liet de selectie en technische staf weten dat het bestuur bijzonder tevreden en trots is over de prestatie die het vlaggenschip van de club dit seizoen heeft geleverd. De felicitaties waren op zijn plaats. Door de overwinning sloten de Kaatsheuvelnaren het seizoen af op een gedeelde zesde plaats. Weliswaar een plekje onder de eerste vijf waar Van Loon zich op richtte, maar desondanks een prestatie van formaat voor de club, die ook nog eens een periodetitel binnensleepte.

De thuisploeg kwam weliswaar op een vroege 1-0-voorsprong, maar DESK was de bovenliggende partij. De gelijkmaker van Gert van de Oudenallen in de twintigste minuut was verdiend. Vlak na rust was het opnieuw Van de Oudenallen die scoorde, waarna DESK definitief afstand nam van de Limburgers. Eerst schoot Rudy Aerts een doorgekopte bal van Jan Vogels raak. Even later schoot Frans Ceton op schitterende wijze de vierde voor DESK binnen. Tussendoor had Meerssen uit een makkelijk gegeven strafschop nog gescoord, maar de thuisploeg mocht geen moment aanspraak maken op de overwinning. De drie punten gingen zodoende mee naar Kaatsheuvel, maar niet voordat er op een Limburgs terras werd geproost op het succesvolle seizoen.

Van Loon: "We hebben goed gespeeld. Ik ben vooral tevreden over Zopfi, Binken en De Kok die vandaag hebben laten zien dat ze het niveau aankunnen. Deze 2-4 is een mooie afsluiting van het seizoen waarin een grote piek werd afgewisseld met wat dalen, maar uiteindelijk mogen we heel trots zijn met deze prestatie