Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, mei 12, 2008

TV Programmamaker bezorgt politie en beveiliging handenvol werk

KAATSHEUVEL: De Beveiligingsdienst van de Efteling heeft vannacht omstreeks 02.40 uur drie mannen aangehouden die over een hek waren geklommen van het attractiepark. De mannen, twee Amsterdammers van 19 en 29 jaar en een 23-jarige Tilburger, waren naar eigen zeggen in verband met de opnamen van een Tv-programma over het toegangshek geklommen en waren voornemens de nacht in het attractiepark door te brengen.

De politie heeft het trio van de bewakers overgenomen en hen een bekeuring gegeven in het kader van de overtreding van artikel 461 van het wetboek van strafrecht.

Het gaat om dezelfde programmamaker die vorige week werd aangehouden in vakantiepark de Eemhof in Zeewolde, waar hij zich met twee medewerkers had verstopt in het zwembad, waarbij zij werden aangezien voor inbrekers.

De politie MW-Brabant betreurt de actie van de programmamakers omdat door dit soort activiteiten de noodhulpdienst (belast met het rijden van spoedmeldingen) nodeloos belast wordt en andere wellicht dringende meldingen een langere aanrijtijd krijgen.