Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, mei 10, 2008

Vrijspraak Kaatsheuvelnaar

KAATSHEUVEL - Een 37-jarige man uit Kaatsheuvel is gisteren door de politierechter in Breda vrijgesproken van openlijke geweldpleging bij café Dickies in Kaatsheuvel.

De man was ten laste gelegd dat hij in mei vorig jaar een vrouw in het café zou hebben geslagen. De vrouw hield daar een hoofdwond aan over.

Zowel de officier van justitie als de advocaat van de verdachte vroeg vrijspraak, omdat de diverse getuigenverklaringen zo uiteen lopen dat met geen mogelijkheid meer is te reconstrueren wat er precies gebeurd is die avond.

De politierechter was het daar mee eens, maar stelde met ongenoegen vast dat vrijwel alle getuigen liegen dan wel de waarheid verdraaien, gezien de grote verschillen in hun verklaringen.

De vrienden van de verdachte zeiden dat de Kaatsheuvelaar van zijn stoel is afgetrokken door het vermeende slachtoffer, waarna er enige commotie ontstond maar er zouden verder geen klappen gevallen zijn.

De vriendinnen van de vrouw zeggen juist van wel. Over de precieze toedracht heeft iedereen een ander verhaal.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Waar is café dickies?

11 mei, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Boven de hoofdpoort

15 mei, 2008  

Een reactie posten

<< Home