Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juli 24, 2008

Bij de buren : Martijn Reuser naar NAC

Martijn Reuser speelt het komende seizoen voor NAC. De 33-jarige middenvelder was het laatst actief voor RKC Waalwijk. Donderdagmiddag werd de voormalig Ajacied medisch gekeurd. Coach Robert Maaskant heeft er nooit een geheim van gemaakt gecharmeerd te zijn van de in Bavel woonachtige Amsterdammer. Vorig jaar wilde hij hem ook al naar MVV halen.

Binnen de Bredase club wilde nog niemand de komst van Reuser bevestigen. Eerder werd het mogelijke aantrekken van de middenvelder ook als 'onzin' betiteld. Naar verwachting tekent hij vanmiddag evenwel voor één seizoen bij NAC. De laatste weken hield Reuser zijn conditie op peil bij Willem II.

Reuser brak door bij Ajax en kwam daarna uit voor voor Vitesse, Ipswich Town, Willem II en RKC Waalwijk. Hij kwam één keer uit voor het Nederlands Elftal.

De komst van Reuser staat los van de nog aan te trekken linkermiddenvelder. Voor die vacature is Robbert Schilde nog altijd eerste keus. Ajax houdt echter vast aan een transfersom van 500.000 euro. Komende week praten de clubs verder.