Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juli 29, 2008

Live-optredens van Thomas Berge,in de Eftelong

Zaterdag 2 augustus a.s. verzorgt Thomas Berge het spetterende slotoptreden tijdens de vierde Efteling Zomeravond van dit jaar. De avond wordt geopend met een Sprookjespopconcert met de bekende Sprookjesbosbewoners. Daarna betreden Replay en vervolgens Edsilia Rombley het podium. In de periode van 12 juli tot en met 23 augustus is de Efteling iedere zaterdagavond geopend tot 24.00 uur.

Tijdens de Zomeravonden blijft het park open tot middernacht en trakteert de Efteling haar bezoekers op een heus muziekfestival. De gasten bevinden zich tussen duizenden feeƫrieke lichtjes en avontuurlijke attracties. Op het vernieuwde festivalterrein vinden live-optredens plaats van bekende Nederlandse artiesten, onder begeleiding van een 12-koppig orkest.

Programma 2 augustus a.s.:
19.45 uur: Sprookjespopconcert
20.10 uur: Opwarmspektakel met Jurgen Freihlich
20.45 uur: Replay
21.30 uur: Edsilia Rombley
22.15 uur: Thomas Berge

Tijdens de Zomeravonden is ook elders in het park extra live-entertainment te beleven. Bij restaurant het Witte Paard brengt een live-band leuke muziek ten gehore en bij restaurant de Steenbok is de Salzburgershow van Jurgen Freihlich te zien. Op het dak van restaurant de Likkebaard speelt een DJ swingende muziek en kan er meegedanst worden op de verlichte dansvloer.