Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juli 15, 2008

Onderzoek camera's in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Ondernemers, politie en gemeente Loon op Zand onderzoeken de mogelijkheid voor cameratoezicht in het centrum van Kaatsheuvel en op bedrijventerrein Kets West.

De camera's zijn wellicht een wapen in de strijd tegen zaken als inbraken, vernielingen en overlast.

Het plan voor cameratoezicht is geopperd bij het overleg Keurmerk Veilig Ondernemen, waar ondernemers, politie en gemeente bij betrokken zijn. Van bedrijven op de Kets West komen jaarlijks tientallen meldingen van inbraken, vernielingen en overlast. Datzelfde geldt voor winkels in het centrum van Kaatsheuvel. Zo hebben ondernemers een tijd veel last gehad van vernielingen, die met name 's avonds in het weekeinde gepleegd werden. Camera's schrikken mogelijke daders of, zo is het idee. Ook wordt de kans op aanhoudingen groter. Volgens wethouder Joop Bisselink wil de gemeente nu samen met de andere partijen werken aan een plan van aanpak voor cameratoezicht op de Kets West en het ' kernwinkelgebied'

15 Comments:

Anonymous Anoniem said...

staat er in kaatsheuvel nog iets dan in het centrum ??
alles is al weg dus hoeven er ook geen cameras te staan
beetje duur he voor die anderhalve man en een paardekop
echt weer kaatsheuvel op zijn smalst

15 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Big Brother will be watching you in Kaatsheuvel........jammer als dat zou moeten!

16 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Als Kaatsheuvel in het centrum echt van het vandalisme af wil dan moet het gemeentebestuur , hier kunnen ze onderhand een agendapunt van maken lijkt ons zo , beginnen met drastische harde maatregelen te nemen tegen de (hang)jeugd die van Ons Cafe af komt na sluitingstijd en het Snooker/Pool centra in de Hoofdpoort , het is algemeen bekend dat dit de veroorzakers zijn .Waarom de gemeente Ons Cafe gedoogt is een raadsel na zoveel problemen in het verleden , je zou toch zeggen dat ze hier lering uit hebben getrokken , het kan alleen maar erger worden gezien huidige tijdsbeeld van de jongeren met drugs en drank problematiek , helaas niet beter , doofpot politiek voert het gemeentebestuur lijkt het wel.

16 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Weet u wel zeker dat ze van Ons Cafe komen of gaat u daar van uit. En wat kunnen de eigenaars van Ons Cafe er aan doen als ze onderweg naar huis de boel vernielen.
Ik weet niet waar u woont maar bij Ons Cafe gebeurt buiten niet meer dan bij welk ander cafe waar jeugd komt, ze moeten toch ergens heen u vroeger toch ook anoniem 1 en 3 want ik ga er van uit dat u een en dezelfde bent.

16 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

@ tweede Anoniem,
U schrijft nogal wat neer hier en nog wel anoniem. Waarvoor bang voor represailles?
Ons Café wordt niet gedoogd, deze gelegenheid dient net zoals elke andere horecagelegenheid te voldoen aan de regels die daarbij gelden.Daarbij is het ook nog eens zo dat niet elke hangjongere die vernielingen aanbrengt eerst in een horecagelegenheid vertoeft.

16 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

en daarbij ook nog eens niet elke hangjongere brengt vernielingen aan.

16 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

anoniem 1 en 3 zijn niet dezelfde dus

anoniem 1 is peter

16 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

@ 1 anonieme Peter,

Lees je wel eens in de kranten en op de diverse web-sites wat er in Kaatsheuvel gebeurt. Het centrum staat vol met huizen winkelpanden in de Hoofdstraat en Peperstraat. Waar het soms net iets te gezellig aan toe gaat bij degenen die alles op zijn kop zetten. Rotzooi achterlaten, dealen, graffity gooien, etc.

Bedankt voor het bekend maken dat 1 en 3 anoniem niet dezelfde zijn.

16 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Meer politie graag in het weekeind s"nachts bij de poolse straat zou al een boel scheelen dealen gebeurd daar altijd.

16 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ja, ik hoorde een paar weken geleden van een kennis dat zij tijdens het EK voetbal meisjes van rond de 15 jaar in de toiletruimte van Ons Café coke zag snuiven.

16 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

jacky ligt dat er ook niet aan dat er niks voor de jeugd te doen is, en zijn we zelf ook niet jong geweest.
ik ken dus nog de tijd van" el toreno" (bij smit in het kleine zaaltje dus )
toen was er dus nog iets voor de jeugd,
en het is maar een heel klein percentage van de jeugd die voor de overlast zorgen ongeveer 5 %

peter

16 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Als je meisjes van 15 ziet snuiven dan is er iets goed mis. Maar je hebt alleen maar van horen zeggen... Wat mij steekt is dat nagenoeg het enige cafe in Kaatsheuvel onderwerp van discussie is. Het is een taak van de gemeente dat er snel wat kroegen bij komen. Misschien wordt het dan nog wel erger. En waar blijft de controle die de burgemeester heeft toegezegd???

16 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

De waarheid is hard maar moet echt eens gezegd worden ,het vermoeden bestaat uit de vele geluiden die je hoort dat een gedeelte van de jeugd in Kaatsheuvel softdrugs/harddrugs gebruikt waaronder cocaine in Ons Cafe , waar zijn de ouders van deze kinderen en waarom word er dan niet gecontroleerd op drugsbezit .Conclusie een maatschappelijk en groot probleem en structureel zit er blijkbaar iets fout , waar moet je beginnen , bij de opvoeding ?

17 juli, 2008  
Anonymous Anoniem said...

ons cafee heeft hier niks met te maken.dat is een cafee waar men drinken kunt pakken,mensen die daar vanaf komen zijn zelf verantwoordelijk als ze naar huis toe gaan.messchien een idee om snachts wat controle te houden op de mensen die daar vanaf komen.

19 juli, 2008  
Blogger Kaatsheuvel said...

Laten we dit onderwerp afsluiten

22 juli, 2008  

Een reactie posten

<< Home