Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, juli 14, 2008

Robert Fuchs stapt over naar DESK

RKC-middenvelder Robert Fuchs voetbalt volgend seizoen bij zondaghoofdklasser V.V. DESK te Kaatsheuvel. De 33-jarige Fuchs kreeg geen nieuw contract meer aangeboden bij RKC Waalwijk. Hij kiest er nu voor om zijn loopbaan voorlopig als amateur te vervolgen bij de ambitieuze hoofdklasser uit Kaatsheuvel, op een steenworp afstand van zijn woonplaats.

Robert Fuchs, afkomstig van amateurvoetbalvereniging RKSV Woensel, debuteerde als prof op 18-jarige leeftijd op 8 september 1993 in de wedstrijd PSV-MVV. Sindsdien speelde hij bijna 300 wedstrijden in de eredivisie en maakte daarin 33 doelpunten.

Hij begon zijn loopbaan bij PSV, gevolgd door vier jaren bij de Graafschap. Hierna keerde hij terug naar PSV, maar werd na twee seizoenen weer verhuurd aan de Graafschap. In het seizoen 2001-2002 maakte hij de overstap naar RKC Waalwijk, waar hij sindsdien onafgebroken deel uitmaakte van de selectie. Het afgelopen seizoen was Robert Fuchs langdurig geblesseerd en pas tijdens de nacompetitie van RKC weer volledig inzetbaar.