Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, augustus 03, 2008

Man zwaait met hakbijl en mes

LOON OP ZAND - De politie heeft gistermiddag rond 17.00 uur bij een woning in Loon op Zand een tot nu toe onbekende man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 51-jarige inwoner te hebben bedreigd. Op het bureau is hij ingesloten en in verzekering gesteld.

De politie kreeg gistermiddag de melding dat een onbekende man aan het doordraaien was. Hij zou meerdere personen met een hakbijl en mes hebben bedreigd. Ter plaatse werden de agenten aangesproken door het slachtoffer die vertelde de man te hebben opgesloten in een container. Het slachtoffer die de man kende als vriend van een huurster kregen gistermiddag op het erf bij de woning een woordenwisseling. Op dat moment was de zoon en een vriend van het slachtoffer aanwezig. Tijdens de woordenwisseling liep de verdachte een container in en kwam terug met een hakbijl en mes. Het drietal vluchtte weg, sprong over een hek waarna de politie geïnformeerd werd. Op het moment dat de verdachte terug de container inliep sloot het slachtoffer de deur. Tijdens het gesprek met de agenten sloeg het slachtoffer sloeg met de hakbijl een gat in de container. De politie opende de deur en hield de man aan.