Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, augustus 01, 2008

Vrouw belandt met auto in de sloot

Foto Erik Haverhals

Door Jan in 't Groen
Kaatsheuvel - Nadat ze de macht over het stuur verloor is een nog onbekende vrouw vrijdagavond rond negen uur gewond geraakt. Toen de vrouw op de Midden-Brabantweg reed vanuit Kaatsheuvel richting Loon op Zand, verloor ze de macht over het stuur.

De auto sloeg hierbij over de kop. Via de middenberm rolde de auto op de andere weghelft en belandde vervolgens in de naastgelegen sloot. De vrouw raakte hierbij bekneld. In eerste instantie werd gemeld dat het om twee inzittenden ging. De tweede persoon bleek echter een brandweerman die het ongeluk had zien gebeuren en de vrouw meteen kwam helpen.

Een traumahelikopter kwam om de vrouw ter plekke te behandelen waarna ze met de ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. De aard van haar verwondingen zijn nog onbekend. Wel is de vrouw steeds bij kennis geweest. De rijbaan in de richting Tilburg werd tijdelijk afgesloten. Verkeer naar de Efteling werd via de Horst geleid.

Noot: Ik denk dat een compliment voor de brandweer van Kaatsheuvel en Loon op Zand zeker op z'n plaats is. Ze waren snel ter plaatse en gingen vakkundig te werk.