Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, september 09, 2008

Brandweer Loon op Zand gastheer Finale Hogedruk

Het brandweerkorps van Loon op Zand is met de posten Kaatsheuvel en Loon op Zand, op zaterdag 13 september gastheer tijdens de Nederlandse kampioenschappen brandweerwedstrijden in de categorie Hogedruk.
Twaalf brandweerkorpsen gaan op deze dag de strijd aan voor de felbegeerde kampioenstitel.

Het korps van Loon op Zand beschouwt het als een grote eer om de landelijke finale in de klasse Hogedruk te mogen organiseren en is blij met het vertrouwen dat het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité hen schenkt. De finale vindt onder auspiciën van deze organisatie plaats.
De start van de organisatie is ruim 8 maanden geleden in gang gezet door een enthousiaste ploeg van het korps Loon op Zand. Die tijd is gebruikt om een waardig wedstrijdscenario te creëren voor de beste twaalf ploegen van Nederland. Zij zijn overgebleven uit alle provinciale en gewestelijke wedstrijden van het afgelopen jaar.