Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, januari 09, 2009

Voorontwerp bestemmingsplan Bruisend Dorpshart ter inspraak

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Loon op Zand heeft op 23 december 2008 besloten om het voorontwerp bestemmingsplan voor inspraak vrij te geven.

Dit bestemmingsplan sluit in grote lijnen aan bij het structuurplan Bruisend Dorpshart dat medio 2008 door de gemeenteraad is vastgesteld. Toen is de mogelijkheid om in te spreken, maar daar is geen gebruik van gemaakt.

Omdat het project ingrijpend van aard is en omdat de gemeenteraad en college de burgers graag maximaal in het proces betrekt, zijn er nieuwe afspraken gemaakt met betrekking tot inspraakmogelijkheden. Het college heeft daarom besloten het bestemmingsplan toch voor inspraak vrij te geven. Dit gebeurt gedurende een periode van 4 weken vanaf 9 januari aanstaande. Iedereen kan dan schriftelijk of mondeling een reactie indienen.

Op 26 januari aanstaande zal om 20.00 uur in het gemeentekantoor een informatie- en inspraakavond plaats vinden.