Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, januari 08, 2009

Volop vragen over gladheid in Loon op Zand

KAATSHEUVEL - Bij de gemeente Loon op Zand komen de laatste dagen de nodige vragen binnen over het strooien in de drie kerkdorpen Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer. Nogal wat wegen zijn glad door bevriezing en sneeuwval, omdat de gemeentelijke strooiwagens lang niet overal komen. "We strooien met name op de hoofdwegen", legt de gemeentewoordvoerster van Loon op Zand uit. "Als we hier bij de gemeente een melding over gladheid krijgen, gaan we ter plaatse kijken.

In de gemeente Loon op Zand zijn meerdere grote zoutstrooiers voor de doorgaande wegen en kleinere voor de fietspaden actief. Routes voor het openbaar vervoer komen het eerst aan de beurt.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik vind dat in het centrum als ééste gestrooid moet worden. Je kunt nog niet normaal in de winkels komen, en dan nog met je boodschappenkar richting auto. Een drama. Parkeerterrein bij de Jumbo en Em-té is schandalig.
Een compliment voor de Appie, daar regelen ze ut zelf. Het parkeerterrein was helemaal sneeuw en ijsvrij.
Petra

08 januari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

en niet alleen dat,de bakken worden gewoon niet geleegd,menne bak zit stampersvol en ze zen gewoon niet geweest hier!

08 januari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ze zijn wel geweest maar alles zit vast gevroren

12 januari, 2009  

Een reactie posten

<< Home