Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, april 15, 2009

Even een uitstapje naar het draaiend huis van Tilburg

TILBURG - De kraakactie van Kees Verhoeven, oftewel Kees Kraak, in Tilburg is dinsdagavond rustig door de politie beƫindigd. Verhoeven had met sympathisanten het Draaiende Huis op de Hasseltrotonde gekraakt. Hij wilde er vijf jaar blijven zitten.
De krakers deden dat uit protest tegen geldverslindende projecten in de stad zoals het Midi Theater en de shopping mall. Bij gesprekken met wethouder Horn bleek dinsdagavond dat er ook een persoonlijk belang meespeelde, want Verhoeven en zijn medekraker Dirk Hengstmengel hebben problemen met huisvesting.
Vier krakers, onder wie Kees Kraak, zijn dinsdagmiddag via een bovenraampje het huis binnengekomen. De krakers richtten samen met sympatisanten voor het Draaiend Huis een terras in. Ook plaatste hij een bord met daarop de tekst 'Keesjes Rotonde nr. 1'.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

whahahah ik vindt het wel Komisch eerlijk gezegt,wie gaat er nu een draaiend huis bouwen op een rotonde,Slaat nergens op de overzicht van de rotonde is helemaal weg.en ja voor het verkeer is ook nie best want iedereen kijkt naar dat huis.Dus er zullern nog genoeg ongelukken gebeuren daar,Maar vindt het echt komisch kraken,kraken mag nie maar zon huis plaatsen mag wel,waar geeft de gemeente toestemming en geld voor

15 april, 2009  
Anonymous Anoniem said...

een mooi bloemenperk op een rotonde is mooier als een huis, die staan er toch al zat in de stad.

16 april, 2009  

Een reactie posten

<< Home