Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 17, 2009

Minderjarige mishandelt medescholier

KAATSHEUVEL - De politie heeft gisteravond in een woning in Kaatsheuvel een 17-jarige jongen aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot zware mishandeling van een 16-jarige medescholier. Hij is op het bureau in verzekering gesteld.

De politie startte een onderzoek nadat het slachtoffer, de 16-jarige jongen aangifte had gedaan. De jongen verklaarde dat hij gisterochtend in een klaslokaal van een scholengemeenschap mishandeld was door de verdachte, een medescholier. De jongen had diverse verwondingen opgelopen. Deze waren veroorzaakt doordat de verdachte met een schuurpapier. De Officier van Justitie verleende haar toestemming de verdachte buiten heterdaad aan te houden.

3 Comments:

Anonymous Henk said...

Er is duidelijk iets mis met de meeste huidige jeugd, geestelijk gezien in ieder geval met zekerheid te zeggen , comadrinken , breezersex etc etc .

18 april, 2009  
Anonymous jelle said...

nou ik heb anders nog nooit meegemaakt dat een meisje sex wilde met iemand voor een breezer (jammer genoeg) en ben zelf jong dus onzin

18 april, 2009  
Blogger Anne-Marie said...

zware mishandeling, dit is te gek voor woorden.
Dit verhaal is gewoon door de ouders opgeblazen.
de jongens waren met elkaar aan het dollen.
Ze hebben geen benul wat ze aangericht hebben.
achteraf blijkt het zogenaamde slachtoffer zelf te zijn begonnen.
rechercheur had liever zijn tijd aan andere belangrijke zaken besteed.(zijn eigen woorden).
deze nutteloze aangifte heeft alleen ellende, tijd en geld gekost.

Anne-Marie

19 april, 2009  

Een reactie posten

<< Home