Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juli 21, 2009

Cameratoezicht in winkelgebied Kaatsheuvel

Op initiatief van werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen is besloten dat er cameratoezicht komt in het winkelgebied van Kaatsheuvel. De waarnemend burgemeester van de gemeente Loon op Zand en de Officier van Justitie hebben toestemming gegeven om de camera’s te plaatsen.

In het winkelgebied van Kaatsheuvel en op de Nieuwe Markt vinden regelmatig vernielingen plaats. De gemeente, politie en de ondernemers hopen door middel van het cameratoezicht de overlast te kunnen verminderen. Een tijdelijke opstelling van camera’s op de Nieuwe Markt bleek succesvol.

Eerder dit jaar besloot de burgemeester al om cameratoezicht te realiseren op bedrijventerrein De Kets. Deze camera’s zullen naar verwachting nog deze maand in gebruik worden genomen.

20 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ja en dat moet gaan helpen hebben jullie ook al over na gedacht als ze weten waar die dingen hangen dat die gesloopt worden

21 juli, 2009  
Anonymous Jo said...

Hoe ziet het eruit in de toekomst. geen privacy meer.....

21 juli, 2009  
Anonymous George Orwell said...

1984 Big Brother

21 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

als de daders op camera staan kun je dan ook wat???

21 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

dIT HAD AL VEEL EERDER MOETEN GEBEUREN.
WORDT HET HOPELIJK WEER WAT RUSTIGER IN DE KETS

21 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Er zijn al eerder aanhoudingen verricht naar aanleiding van camerabeelden.
Ik ben nooit een voorstander van die dingen geweest, maar blijkbaar wordt het echt noodzakelijk. Wat betreft privacy zal het ook wel meevallen. Aangezien ik niet geloof dat er budget is om continue iemand naar die beelden te laten kijken, zullen de beelden opgenomen worden en alleen bekeken worden door geautoriseerd personeel als er daadwerkelijk iets gebeurd is.

22 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Jammer dat er nou camera's hangen.
eerst was het juist dat als je hang jeugd was en dingen kappot maakten dat je dan een weekeindje weg kreegt op kosten van de gemeenten samen met een jongerenwerker.
maar nu gaat dat dus waarschijnlijk niet meer gebeuren helaas.

Want nu krijgen ze geen realext weekeindje weg maar een weekeindje weg van justitie.

22 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ik hoop dat die criminelen ( want dat zijn het)nu ook zo brutaal zijn? Waarschijnlijk niet Ze zullen nu wel buiten het zicht van de cameras iets vernielen Die sukkels blijven dat doen

22 juli, 2009  
Blogger roofvogel said...

Nu zal het misschien duidelijk worden dat het niet altijd jongeren zijn die dit uithalen ! Die ene anoniem vergist zich waarschijnlijk want zover ik weet is dat weekendje justitie alleen "Geldig"in de binnestad van Tilburg! Laten we verder hopen dat de daders herkend worden of krijgen we straks een fotopresentatie van daders op deze site of bij Omroep Brabant in "Opsporing Gezocht"??

22 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Op deze site zal het helaas niet zijn, maar van mij mogen ze allemaal aan de schandpaal.
Misschien een leuk idee voor het nieuwe plein: een zuil met foto's van daders die op camera staan. Onder de tipgevers verloten we dan iedere week 10 consumptiebonnen ;)

23 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

tjonge tjonge allemaal hier publiceren,is wel erg stimulerend voor de jeugd he,zoals hier boven in een discussie gezegt is beginnen op alle locaties,weet wat de gemeente dan moet gaan doen op elke hoek vd straat een camera gaan hangen,maar dat is te kostelijk.
Een camera als de jeugd de camera zien worden die dingen ook gesloopt hoe hoog of waar dan ook.Geloof me maar,weet zeker dat ik gelijk ga krijgen.En als de jeugd ies wil uitvreten kunnen ze der eigen ook onherkenbaar maken,Denken jullie uberhaut ook naar of zie ik dat verkeert?

23 juli, 2009  
Anonymous Jan-rens said...

ik pak me bivak

23 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Je schrijft het in ieder geval verkeerd, telt dat ook?

23 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ha Jan rens is een goede optie hahahaha,geef je groot gelijk,ze denken nie eens naar

24 juli, 2009  
Blogger roofvogel said...

Nee anoniem jouw acties zijn ....
naar... maar over de camera inzet is wel goed "na" gedacht !

25 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

whahaha worden gewoon berichten verwijdert nou stimulerend deze site,

26 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Hahaha de bivak ja is een goede optie,en dan verwijderen ze de discussie zieligerds,ze maken de cameras ook kapot snappen jullie nie waar de gemeente geld aan uit gaan geven

26 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Zet allemaal maar op, die bivak. Maakt het makkelijk jullie eruit te pikken.
Oh en denk je nou echt dat je die camera's gesloopt krijgt? Die dingen worden op plekken gebruikt waar de mensen een stuk vernielzuchtiger (en slimmer) zijn dan de kaatsheuvelse kijk-mij-eens-stoer-een-bloembak-omgooien pukkelpubers.

27 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

geld uit geven aan dinge waarvan je weet dat ze net week leven hebben slim.....

27 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

al zet je een camera boven op een huis of ergens op de gemeente winkel de jeugd vindt dat spannend en is zo kapot reken der maar op,kan ik je nu al op een briefje mee geven

30 juli, 2009  

Een reactie posten

<< Home