Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juli 28, 2009

Hek bij Moller moet vandalen weren

KAATSHEUVEL - Het Dr. Mollercollege in Kaatsheuvel wil een eind maken aan de vernielingen aan het gebouw.

Ook aan de kant van de Brandsestraat moet daarom een hekwerk komen om vandalen op afstand te houden. Vooral de grote ruiten van het gebouw zijn nogal eens het doelwit. Het nieuwe hek kost zo'n 20.000 euro. De school hoeft niet dit hele bedrag op te hoesten. De gemeente trekt een kleine 5.000 euro uit voor het hek.

Het Dr. Mollercollege heeft aan de voorzijde, aan de Vossenbergselaan, al een hekwerk staan. Bij de Brandsestraat kunnen voorbijgangers wel heel dichtbij het gebouw komen. Omdat de locatie ook nog eens vrij uit het zicht ligt, wordt regelmatig wat vernield. De grote barsten in de ruiten zijn daar het bewijs van.

"Deze plek is gewoon heel moeilijk te controleren", aldus directeur Jean Willems. Vandaar het plan om een hekwerk te plaatsen. "En we denken aan een fraai hek, dat de omgeving zeker niet ontsiert." Hij is ervan overtuigd dat de vernielingen niet het werk zijn van leerlingen. "Deze ruiten zijn met grof geweld geprobeerd in te gooien. Zo'n schade ontstaat niet zomaar. In Kaatsheuvel is eerder een spoor van vernielingen aangericht. De daders zijn waarschijnlijk ook hier langs gekomen."

6 Comments:

Anonymous Geen pardon meer said...

In criminaliteit en hufterigheid scoort Kaatsheuvel schrikbarend het hoogste in de hele regio , dit zet me wel aan het denken in negatieve zin .

28 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

triest hé

28 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

gezellig :D

28 juli, 2009  
Blogger roofvogel said...

@geen pardon meer:
Kan me de reactie wel voorstellen maar kom eens met cijfers... Vlijmen, Waalwijk en Tilburg scoren m.i. hoger gerelateerd aan het aantal inwoners ! (cijfers 2008) of heeft u andere vergelijkingen ?

28 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Want hufterigheid is zo goed meetbaar...

29 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Wanneer word die roofvogel geweerd met zijn zogenaamde intelligente stupide opmerkingen??

29 juli, 2009  

Een reactie posten

<< Home