Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, september 28, 2009

Super-dronken Belg 'helpt' politie met regelen verkeer

KAATSHEUVEL - De politie trof zondagmiddag een 19-jarige dronken Belg aan de op kruising van Midden-Brabantweg en Europalaan in Kaatsheuvel.

Daar was de man uit de auto gestapt om het 'verkeer te regelen'. Bij een ademtest in het politiebureau bleek dat hij elf keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd had. De man werd aangehouden voor verkeersgevaarlijk gedrag en rijden onder invloed.

Het optreden van de Belg zorgde voor de nodige verwarring bij de overige weggebruikers. Die tipten de politie. Bij het verhoor verklaarde Belg dat hij voor hij naar Nederland vertrok enkele glazen bier had gedronken en tijdens de rit nog een fles wijn.

5 Comments:

Blogger roofvogel said...

Het bericht staat inmiddels ook al bij de VRT (één en Ketnet/Canvas)
op teletekst !!!!!!

28 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

hahahahahhaa

29 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ach ja dan is er tenminste iemand die het verkeer regelt hahahaha,ik erger me al jaren groen en geel aan al dat verkeer van de efteling wat alles verstopt,en dankzij de navigatie sta je voortaan als je binnendoor rijd ook al vast,dat weten de meesten ook al te vinden,en die woutjes die zie je nergens,alleen als ze bonnen kunnen schrijven in het centrum als je achterlijke parkeerschijfje vergeten bent neer te leggen achter je ruit,kassa~!

29 september, 2009  
Blogger roofvogel said...

Natuurlijk anoniem !!!! ook jij moet je aan de regels houden. De Efteling moet samen met de wegbeheerders een oplossing zien te vinden. En zij die dit actief volgen weten dat er hard aan de weg(en) getimmerd zal worden !!!!

30 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

daar heb je aan dit moment niks aan denk ik of wel roofvogel?het is nu en hier en niet in de toekomst,alles wat daar het kruispunt oprijd rijd gewoon vrolijk door rood,en ze verstoppen alle wegen,dat daar nog geen ernstige ongelukken zijn gebeurd dat is een godswonder,maar ze vallen liever de werkmensen lastig uit het eigen dorp,o geen schijfje bonnentje erop,een stelletje kleuters dat zijn het hier!

30 september, 2009  

Een reactie posten

<< Home