Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, januari 06, 2010

Fietsers bekeurt bij controles in Waalwijk en Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL: De politie heeft woensdagmorgen op vier locaties in Waalwijk en Kaatsheuvel een fietsverlichtingscontrole gehouden. In totaal kregen 106 fietsers tussen 07.30 en 08.30 uur een bekeuring. De controles vonden in Waalwijk plaats op Oosteind, Dr. Mollerlaan en de Jan de Rooijstraat en in Kaatsheuvel op de Vossenbergselaan, nabij het Dr. Mollercollege. In Waalwijk werden in totaal 74 bekeuringen uitgeschreven en in Kaatsheuvel op 32 stuks. Tijdens deze controles werd door de politie samengewerkt met zeven medewerkers van Veilig Verkeer Nederland. Zij deelden gadgets uit aan fietsers van wie de verlichting wel in orde was.

1 Comments:

Blogger Lennard Alink said...

Helaas hebben we moeten constateren dat er veel fietsers zonder verlichting waren. Bij de vorige twee controles waren het er een stuk minder.

Het is juist ontzettend belangrijk dat fietsers hun verlichting aan hebben staan. Dit is niet alleen voor de zichtbaarheid maar ook voor hun eigen veiligheid.

06 januari, 2010  

Een reactie posten

<< Home