Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, januari 26, 2010

Harmonie Kaatsheuvel benoemd drie ereleden

Maandagavond 25 januari zijn drie leden van Harmonie Kaatsheuvel tijdens de jaarvergadering benoemd tot ereleden. Het zijn de eerste ereleden van de harmonie. Zij kregen deze eretitel vanwege hun grote verdiensten voor de harmonie.

Cees Klijn, tientallen jaren zeer actief bestuurslid en 55 jaar lid, stopt als bestuurslid. Cees was de man van de logistiek, het vervoer van het instrumentarium bij concerten, de kerststerrenactie en de vertegenwoordiger van de harmonie in de Gildenbondorganisatie.

Jan van Laarhoven is ook 55 jaar en was een begenadigd muzikant maar moest vanwege gezondheidsproblemen (de druk op zijn hersenen zou bij blazen blindheid kunnen veroorzaken). Jan is altijd zeer betrokken gebleven en staat altijd klaar voor de club. Hij heeft twee dochters die hij van kleins af aan met onze harmonie zijn opgegroeid.

Cor Donders is 65 jaar lid en het bijzondere van hem is dat hij op zijn 88ste nog steeds actief muziek maakt. Cor speelt bariton in het seniorenorkest. Zijn schoonzoon en kleindochter spelen beiden nog bij de harmonie. Ook de andere kleindochter heeft jarenlang bij ons gespeeld.