Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, januari 12, 2010

Harmonie Kaatsheuvel luidt nieuwe jaar in met concert

KAATSHEUVEL - Het traditionele Nieuwjaarsconcert van Harmonie Kaatsheuvel heeft aanstaande zondag plaats in de sportzaal van De Werft.

Vanaf 14.00 uur zijn alle geledingen van Harmonie Kaatsheuvel te beluisteren. Zij zorgen voor een gevarieerd programma.

Tijdens dit Nieuwjaarsconcert debuteert de slagwerk en percussiegroep onder leiding van Joseph Pennings. Vervolgens nemen voor de pauze het Aspirantenorkest onder leiding van Anne Peters en het Opleidingsorkest onder leiding van Carlo Bergmans plaats op het podium.

Na de pauze is het de beurt aan het Groot Harmonieorkest onder leiding van Peter Paul van Esch. Als solisten zullen optreden de zangeressen Marjolein Meijs en Anne-Mieke Zijlmans en altsaxofoniste Lise Peters. De toegang tot het concert is gratis.

1 Comments:

Blogger roofvogel said...

Hopelijk zijn dan ook de criticasters uit het verleden aanwezig ! Dan kunnen ze eens genieten van wat zij vinden een vereniging die zich te weinig laat zien ! Mijn idee is het om eens wat dankbaarder te zijn voor de Harmonie Kaatsheuvel !

13 januari, 2010  

Een reactie posten

<< Home