Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, februari 15, 2010

Ingekomen: Gezellige verkiezingsavond CDA

Donderdagavond 25 februari opent Droomgaard haar deuren voor een gezellige verkiezingsavond van het CDA in onze gemeente.

U als inwoner en kiezer uit Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer nodigen we hiervoor hartelijk uit. U wordt verwacht bij Droomgaard aan de Van Haestrechtstraat 24 te Kaatsheuvel. De inloop is vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur met een gevarieerd programma.

In een gezellige sfeer zetten we het spotlight op enkele CDA-thema’s en in een olijke sfeer passeren ook onze kandidaten voor de verkiezingen de revue. Centraal tijdens de avond is gemoedelijk praten met elkaar te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Tijdens deze verkiezingsavond trekken de CDA Europarlementariër Lambert van Nistelrooij en onze “eigen” gedeputeerde Brigite van Haaften de prijswinnaars voor bezoeken aan Straatsburg, Brussel en Den Haag. Breng uw ingevulde kaart mee en lever deze in bij binnenkomst. Wie van u gaat met het CDA op reis?

Geen kaart? Geen probleem, u vindt deze ook op onze website (www.cdaloonopzand.nl) onder de “knop” verkiezingen 2010 op 25 februari van onze evenementen kalender. Print de kaart uit, vul deze in en lever die dan zelf in bij binnenkomst.

Hartelijk uitgenodigd en graag tot ziens op 25 februari bij Droomgaard.