Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, februari 21, 2010

Loonse VVD strijdt voor de koopzondag!

Aanstaande zondag zal de Loonse VVD vanaf 13:00 uur campagne voeren bij de Albert Heijn in Kaatsheuvel. Voor de VVD is het namelijk vanzelfsprekend dat ondernemers zelf hun openingstijden bepalen en niemand anders. Het huidige College van B&W onder aanvoering van de wethouder van Economische Zaken, Aussems, heeft er zo zijn bedenkingen bij liet hij zich in 2008 ontvallen: “Zodra alle supermarkten op zondag opengaan is dat niet fijn voor de ondernemers.”

Lijsttrekker Jacky Smit: “Het is van de zotte dat we als gemeente de ondernemers gaan beknotten in het ondernemen. We willen ons nota bene profileren als een gemeente waar op recreatief vlak van alles te doen is. Kennelijk mogen de toeristen niet op zondag naar Loon op Zand komen.”

De liberalen hopen ook te bewerkstelligen dat meer mensen woensdag gaan stemmen. Het lijkt erop dat het opkomstpercentage historisch laag zal worden. Smit: “Mensen moeten beseffen dat als ze in Loon op Zand verandering willen, ze wél moeten gaan stemmen en natuurlijk het liefst op de VVD.”

Condooms
Nummer 3 van de lijst, Frank van Wel (23 jaar), zal met Bart Gossen (24 jaar) aanwezig zijn bij het jongerendebat in Crossroads aanstaande donderdag. Zoals bekend zet de VVD in op veiligheid. Veiligheid moet die avond breed geïnterpreteerd worden aangezien de liberalen VVD-condooms zullen uitdelen. Jongeren krijgen de gelegenheid vanaf 20:30 uur hun vragen af te vuren op de aanwezige politici.