Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, februari 20, 2010

Verkiezingsavond CDA bij Droomgaard

Kaatsheuvel - Het CDA Loon op Zand houdt donderdagavond 25 februari een verkiezingsavond bij Droomgaard aan de Van Haestrechtstraat in Kaatsheuvel.

Belangstellenden kunnen vanaf 19.30 uur binnenlopen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Gedeputeerde Brigite van Haaften en europarlementariƫr Lambert van Nistelrooij zijn ook aanwezig.

2 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Gaat die avond nog door na de val van het kabinet,die het gevolg was van het ontbreken van leiderschap van Balkenende en een minister Verhagen die altijd tegen het randje van de waarheid werkte.Al met al een verschrikkelijk droevige zaak ! Zeker als je ziet hoe men op top niveau met elkaar omgaat.Dan valt het in LOZ nog niet tegen!

20 februari, 2010  
Blogger olijfje said...

Hier zijn de meningen over verdeeld, ik denk dat als Mr. Bos niet ( bewezen ) gelogen had op tv er deze situatie niet zou hebben ontstaan.

21 februari, 2010  

Een reactie posten

<< Home