Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, maart 31, 2010

'Loon' heet Luijendijk welkom

KAATSHEUVEL - Wim Luijendijk wordt maandag 19 april tijdens een bijzondere raadsvergadering geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van de gemeente Loon op Zand. Een dag later is hij het middelpunt van een receptie ter ere van zijn benoeming.

In het Kaatsheuvelse gemeentehuis worden dan veel mensen verwacht. Zo zijn veel vertegenwoordigers van verenigingen, maatschappelijke instellingen en bedrijfsleven uit Loon op Zand uitgenodigd.

Tijdens deze avond zijn er ook optredens en presentaties van verenigingen uit de gemeente. De receptie op dinsdag 20 april begint om 19.00 uur.

Luijendijk (60) volgt Ria van Hoek als burgemeester op. De PvdA'er is zeker geen onbekende in Loon op Zand. Luijendijk is al zo'n anderhalf jaar als waarnemend burgemeester aan de slag in Loon op Zand.