Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, mei 17, 2010

32e PINKSTERCONCOURS het paard van Troje

Kaatsheuvel - Het gras is weer gemaaid, de hindernissen zijn weer geschilderd en opgesteld, de tenten zijn geplaatst, de reclameborden en vlaggen verfraaien het concoursterrein bij Manege Pullens aan de van Haestrechtstraat in Kaatsheuvel. Zo gaat op zaterdagochtend om 8.30 uur het 32e Pinksterconcours weer van start met 3 dagen top springsport voor ponyruiters, regionale springruiters en de Nederlandse Top welke op 1e Pinksterdag present zijn om te strijden voor de goed gevulde prijzenpot en ereprijzen welke door diverse sponsoren beschikbaar zijn gesteld voor dit Nationale Concours Hippique.

Op zaterdag 22 mei worden de rubrieken B 1.00 m. L 1.10 m. en M 1.20 m. voor paarden verreden. Zondag 23 mei 1e Pinksterdag is voor de nationale springruiters beginnend met klasse M. 1.20 m. Z 1.30 m. ZZ 1.35 m. en de rubriek 1.40 m. welke is opengesteld voor A en B paarden. En maandag 24 mei 2e Pinksterdag is de hele dag ingedeeld voor pony springsport.

De organisatie heeft weer zorg gedragen voor volop vertier voor jong en oud ( stormbaan voor de kinderen en een feestavond met D.J. ) en de toegang is gratis.
Voor het programma kunt U ook terecht op www.manegepullens.nl