Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, mei 21, 2010

Efteling steekt 42,5 miljoen in groot Hartenhof

................................


Kaatsheuvel - De Efteling viert het 60-jarig jubileum met de bouw van de grootste en duurste attractie in de geschiedenis van het Kaatsheuvelse sprookjespark. Hartenhof gaat 42,5 miljoen euro kosten.

De Efteling viert het 60-jarig jubileum met de bouw van de grootste en duurste attractie ooit in de geschiedenis van het Kaatsheuvelse sprookjespark.

Op 31 mei 2012 is de opening van Hartenhof: het paleis van Symbolica, het rijk der Fantasie. Deze nieuwe attractie kost 42,5 miljoen euro. Volgens de Efteling wordt dit het nieuwe icoon van het attractiepark. Het komt in het hart van de Efteling te liggen.

De Efteling wil nog niet al te veel kwijt over de attractie, die nu nog verder wordt ontwikkeld. Het heeft volgens directeur Bart de Boer het niveau van andere Efteling-darkrides als Droomvlucht en Fata Morgana. De bekendste bewoner van de attractie wordt Pardoes de Tovernar: beschermer van de fantasie.