Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, mei 19, 2010

Stijn op de bres voor Stichting TESS Dolfijntherapie

Sprang-Capelle -Stijn van de Werken en zijn klasgenoten van groep 5 van CBS de Rank uit Sprang-Capelle organiseren op woensdag 19 mei a.s. weer een geweldig leuke mini markt.

Waarom weer. In 2008 organiseerde Stijn dit voor de 1e keer. Dit omdat zijn broertje Thomas op de wachtlijst stond bij Stichting TESS dolfijntherapie en hij hoopte zoveel geld op te halen dat Thomas snel aan de beurt zou zijn. Eind 2009 volgde Thomas de dolfijn ondersteunde therapie met zeer goede resultaten. Stijn was onder de indruk en hij vindt dat ook andere kinderen een kans verdienen om de therapie te volgen. Daarom nam hij weer het initiatief voor het organiseren van een mini markt spektakel.

Stijn hoop dat alle plaatsgenoten de weg naar de mini markt kunnen vinden. Ook deze keer hebben Stijn en zijn klasgenoten (samen met de wachtlijstmoeder Karin Hesselberth en Anja v.d. Werken) diverse sponsors gevonden en hebben ze hele leuke artikelen in de aanbieding. Wat denk je van snoepgoed, gloed nieuwe (merk)kinderschoenen, speelgoed, kleding, tassen, fotograaf die portretfoto’s maakt en nog veel meer. Natuurlijk staat er een grabbelton, is er een ballonnenclown, stat er een springkussen eigenlijk teveel om op te noemen. Kortom een heel spektakel.
De “mini markt”, want zo noemt Stijn het, begin om 11.45 uur en eindigt ca. 17.00 uur en vindt plaats aan het adres Raadhuisstraat 125 – 5161 BG Sprang-Capelle.
U bent van harte welkom.

Over Stichting TESS Dolfijntherapie
De belangrijkste doelstelling van Stichting TESS is om kinderen met het syndroom van Down, autisme of een andere al dan niet aangeboren verstandelijke en/of motorische beperking de mogelijkheid te bieden om dolfijn ondersteunende therapie op Curaçao te volgen bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Centre (CDTC).

Stichting TESSDolfijntherapie is derhalve actief om financiële middelen te werven om dolfijn ondersteunende therapie voor deze kinderen bij het CDTC op Curaçao mogelijk te maken. Dit zonder strijkstokpolitie. Iedereen werkt gratis. Niemand ontvangt er een betaling. De ouders werken mee in het kader van ouderparticipatie en moeten zelf sparen voor de kosten van verblijf. Stichting TESS Dolfijntherapie vergoedt de kosten van de therapie + de vliegtickets voor therapiekind, de ouders en een broertje of zusje tot in totaal een maximum van € 8500,-- . Alle meerkosten en de kosten voor het verblijf komen voor rekening van de ouders zelf. Doet u ook mee? Voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze website www.stichtingtess.nl of u kunt ons mailen op info@stichtingtess.nl. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 06-28807397 (Jan Mathijssen).