Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juni 04, 2010

Feestelijke opening Sweensstraat / Driestapelenstoel

Zaterdag 5 juni opent wethouder Jacques Broeders op de hoek Beethovenstraat /Sweensstraat, om 15.00 uur de heringerichte Sweensstraat / Driestapelenstoel in Kaatsheuvel. De feestelijkheden worden vervolgens tot 19.00 uur voortgezet in De Westkant,waar o.a. een barbecue is. Ruim 150 mensen hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging hiervoor.

Halverwege 2009 is de herinrichting gestart. Er ligt een nieuwe riolering en de inrichting is geschikt voor doorgaand verkeer. Sinds de afronding van het project, eind april 2010, voldoen de straten aan de eisen van Duurzaam Veilig. Bij de herinrichting waren de volgende straten betrokken: Antoniusstraat, Beethovenstraat, Berndijksestraat, Erasstraat,Europalaan, Hilsestraat en Rechtvaart.

Met deze feestelijke opening bedankt de gemeente Loon op Zand alle bewoners voor het
begrip voor de overlast tijdens de werkzaamheden. Naast de bewoners zijn ondernemers uit de Erasstraat en vertegenwoordigers van o.a. BAM, Casade, Van den Elshout en de Bont en de gemeente Loon op Zand uitgenodigd.