Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juni 25, 2010

Gewonde bij ongeval Europalaan Kaatsheuvel

Kaatsheuvel - Bij een verkeersongeval op de Europalaan in Kaatsheuvel is vrijdagmorgen rond half 10 een persoon gewond geraakt. Het ongeval gebeurde bij de de ingang van de Efteling. De brandweer werd gealarmeerd voor een beknelling, maar dit was niet het geval. Het slachtoffer die gewond raakte is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Het Eftelingverkeer werd omgeleid via het busstation en de uitgang van de parkeerplaats. De beide auto's raakte bij de botsing total loss.

1 Comments:

Blogger Lennard Alink said...

Ik zat hier al op te wachten. Met enig regelmaat zie je hier toch auto's door het rood rijden. Meestal zijn dit de bezoekers van de Efteling welke van de kant van het Efteling Hotel afkomen.

Omdat de doorstroming op de parkeerplaats van de Efteling zelf niet altijd soepel verloopt krijg je vaak opstoppingen en ook nog eens te maken met het feit dat de bezoekers dan toch nog snel even de parkeerplaats op willen.


Overigens, inmiddels begrepen dat het kwam door de verkeerslichten niet functioneerde.

25 juni, 2010  

Een reactie posten

<< Home