Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juni 08, 2010

Gezocht: eigenaren van 750 ‘bakjes’

Kaatsheuvel – Nog altijd zit de gemeente Loon op Zand opgezadeld met een grote partij biobakjes voor klein groenafval. Zo’n tweeduizend huishoudens bestelden vorig jaar zo’n gratis afvalbakje voor in de keuken. Maar een groot aantal mensen neemt de moeite niet om het biobakje ook echt op te halen. Bij de gemeente liggen nog zo’n 750 afvalbakjes te wachten op hun eigenaar. Wat moet je als gemeente met al die honderden biobakjes? Loon op Zand breekt zich het hoofd erover. Misschien wil een andere gemeente de bakjes voor een mooi prijsje overnemen. Wethouder Jacques Broeders opperde al eens het idee om de bakjes op Marktplaats te zetten. Maar het liefst ziet hij dat de mensen hun bestelde afvalbakje gewoon een keer op komen halen. “Want dit is echt zonde van het geld.”

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Zeg maar gerust bak hoor. 't Ding is onwijs groot.

08 juni, 2010  
Blogger Hinke said...

Ik heb een tijdje terug ook zo'n bakje opgehaald. Had er geen besteld maar had al gehoord dat de gemeente er zo veel overhad.
Dus als je er eentje wil, bel gewoon even naar de gemeente.
En in tegenstelling tot Jan Geluk scheef, vind ik het formaal wel mee vallen.

09 juni, 2010  

Een reactie posten

<< Home