Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, juli 31, 2010

Brandweerkazerne Kaatsheuvel doelwit vernieling


Kaatsheuvel – In de nacht van vrijdag op zaterdag is de leegstaande brandweerkazerne in Kaatsheuvel, het doelwit geworden van zware vernielingen. De politie trof rond 02.00 uur met bakstenen en stoelen ingegooide ramen aan. De voormalige ingang van de Openbare Werken van de gemeente Loon op Zand is nagenoeg gesloopt. Binnen in het pand trof de politie in de kazerne een omgegooid olievat aan. De brandweer heeft voorlopig de olie met zand afgedekt. De vernieling is des te opmerkelijker omdat de gemeente het leegstaande gemeentehuis, dat gesloopt gaat worden, om plaats te maken voor het Bruisend Dorpshart met dranghekken heeft afgerasterd. De gemeente Loon op Zand heeft plannen om in de voormalige kazerne horeca te vestigen. De kazerne is niet afgerasterd waardoor vandalen vrij spel hebben. Over het schadebedrag is nog niets bekend.

1 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Draaien de bewoners ook weer voor deze blunder van de gemeente op???
Zet er dranghekken omheen,of is dat teveel moeite.Ze zullen bij de gemeente toch onderhand wel weten dat er in Kaatsheuvel een groep jongeren is die niets liever doet dan slopen!Het is voor de burgers van Kaatsheuvel toch om moedeloos van te worden dat B en W en gemeenteraad aan dit soort problemen nauwelijks iets doet. S.v.p Loon op Zand naar Tilburg,De Moer naar Dongen en Kaatsheuvel naar Waalwijk!!!!Dan hebben we B en W en gem.raad van LOZ niet meer nodig en bespaart milioenen euro's.

01 augustus, 2010  

Een reactie posten

<< Home