Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juli 28, 2010

Off Topic; Echtpaar vast na vondst 8 babylijkjes

PARIJS - De Franse politie heeft een echtpaar gearresteerd na de vondst van acht lijkjes van pasgeboren baby's in hun huis en tuin in het Noord-Franse dorp Villers-au-Tertre.

Na de arrestatie dinsdag doorzocht de politie ook woensdag nog met speurhonden het huis en omgeving. De openbaar aanklager uit de nabijgelegen stad Douai start donderdag een onderzoek waarna de vermeende ouders, twee veertigers, vermoedelijk aangeklaagd zullen worden. De twee zijn al gehoord en ze zitten nog vast.

Volgens buren van het echtpaar hadden de nieuwe eigenaren van een huis in het dorp de politie gebeld, nadat zij botten van jonge kinderen in de tuin van hun nieuwe huis hadden gevonden. Politieonderzoek leidde naar het andere huis, dat ongeveer een kilometer verderop ligt.