Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, september 06, 2010

Irritatie leidt tot vechtpartij in de Efteling

KAATSHEUVEL - De politie heeft gisteravond in een amusementspark aan de Europalaan een 28-jarige inwoner uit Hoofddorp aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 38-jarige inwoner uit Dordrecht. Aanleiding daartoe was vermoedelijk een irritatie bij een attractie.

De politie kreeg even na 18.30 uur de melding van een vechtpartij in het park. Daar werden de agenten aangesprokenen door beveiligingsmedewerkers van het park. Het slachtoffer, de 38-jarige meldde zich bij de politie. Agenten zagen dat hij een verwonding in het gezicht had. Het slachtoffer vertelde dat hij bij een attractie een discussie kreeg met een ander stel over een zitplaats. Deze discussie leidde tot een irritatie bij beide partijen waarbij de 38-jarige het slachtoffer een kopstoot gaf. Tussen beiden ontstond een vechtpartij waarbij de verdachte het slachtoffer met een mes achterna liep.

Rond 13.15 uur hebben agenten in het amusementspark een 23-jarige vrouw uit Lelystad aangehouden. Medewerkers van het park informeerden de beveiliging nadat de vrouw met een vals biljet van 200 Euro wilde betalen. Op het bureau verklaarde ze het biljet op straat gewisseld te hebben voor een vreemde. Het geld is in beslag genomen.