Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, oktober 09, 2010

Actie na dood Tilburgse chauffeur in Kaatsheuvel

TILBURG - Voor de broer van de 37-jarige Tilburgse taxichauffeur die zaterdagnacht is gedood in Kaatsheuvel staat vast dat hij is beroofd. Tilburgse chauufeurs gaan in de nacht van zaterdag op zondag een protestactie houden.

De man, die zijn 37-jarige broer als eigen rijder bij zijn bedrijf in dienst had, kreeg gisteren het vermoeden dat er iets vreselijks gebeurd was. „Ik kreeg hem niet te pakken. Toen ik het bericht op internet las, wist ik zeker dat het om hem ging.”

De chauffeur woonde in de wijk Korvel. Hij laat een vrouw en drie jonge kinderen na. Zij werden zaterdagmiddag rond half vier ingelicht.

In de wijk stond de hindoestaane Surinamer bekend als ‘zachtaardig en vriendelijk’. Zijn collega taxichauffeurs brachten gisteren in een stoet een eerbetoon bij het huis in de Paulus Potterstraat.Vannacht gaan zij uit protest tegen de vele geweldsdelicten tegen taxichauffeurs tussen half vier en half vijf de Heuvel blokkeren.