Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, november 26, 2010

Andere openingstijden voor Twiddus in december

Kaatsheuvel - Twiddus, het kringloop-warenhuis van de gemeenten Aalburg, Heusden, Loon op Zand en Waalwijk, heeft in de maand december andere openingstijden. Dit in verband met de feestdagen. In januari 2011 zijn de openingstijden weer zoals normaal.

• Zaterdag 4 december a.s. is Twiddus geopend van 9.00 uur tot 13.00 uur.
• Donderdag 16 december a.s. is Twiddus geopend van 10.00 uur tot 15.30 uur. • Vrijdag 24 december a.s. is Twiddus geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur.
• Vrijdag 31 december a.s. is Twiddus geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur.

De normale openingstijden van Twiddus zijn:
• dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 uur tot 17.30 uur
• zaterdag: 9.00 uur tot 16.00 uur
• maandag gesloten

Twiddus is een modern kringloopbedrijf. Bij Twiddus wordt actief gewerkt aan hergebruik en aan het verkleinen van de afvalberg. Dit doen wij door goederen die op de nominatie stonden om te worden weggegooid, te sorteren, schoon te maken, op te knappen, te repareren en voor aantrekkelijke prijzen te verkopen in ons kringloopwarenhuis. Wie met Twiddus zaken doet, helpt ook mensen die niet of nog niet zelfstandig aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. Twiddus is namelijk een onderdeel van WML, het mensontwikkelbedrijf van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Veel medewerkers leren bij Twiddus de fijne kneepjes van de detailhandel en het ondernemersvak. Daardoor nemen hun kansen toe om in te voegen op de snelweg die arbeidsmarkt wordt genoemd.