Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, december 21, 2010

Dood Kaatsheuvelse nog een raadsel voor politie

KAATSHEUVEL – De dood van de Kaatsheuvelse Heidy Goedhart (34) roept nog veel vragen op. Vol­gens de politie is nog volstrekt on­duidelijk hoe de vrouw zater­dagnacht is overleden en wat zich precies in de tuin van haar woning afspeelde. Een 25 leden tellend Team Grootschalige Opsporing heeft zich op de zaak gestort. De politie houdt voorlopig alle scena­rio’s open. Heidy Goedhart, moe­der van twee jonge kinderen, werd zaterdagnacht na een bezoek aan een playbackshow in Ons Ca­fé bewusteloos aangetroffen in de tuin van haar woning aan de Eem. Pogingen om haar te reanimeren kwamen te laat. De vrouw over­leed ter plekke.

De politie en Openbaar Ministerie gaan vooralsnog uit van een mis­drijf. Gistermiddag is sectie ver­richt op het lichaam van de vrouw. Ook waren forensisch re­chercheurs gisteren nog volop be­zig met onderzoek in en rondom het huis. In de buurt gaan verha­len dat de vrouw wellicht ver­moord is door een inbreker. Maar de politie gaat daar niet op in. „We houden echt álle scenario’s open”, benadrukt de politiewoordvoer­der. Ook op berichten dat de bene­denverdieping van de woning hele­maal overhoop gehaald zou zijn, wil de politie niet reageren.

De Kinderboom, de school die in de buurt van de woning van het slachtoffer ligt, besteedde gisteren speciale aandacht aan de zaak. „ Er zitten geen kinderen van de vrouw op onze school”, aldus di­recteur John Arts. „Maar mis­schien hebben leerlingen van ons dit allemaal wel van dichtbij mee­gekregen. Ze krijgen de ruimte om hun verhaal te vertellen. Daar is nu nog niet veel gebruik van ge­maakt. Maar we blijven alert.”

Bron: Brabants Dagblad Auteur: Michel Koster