Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, december 20, 2010

Onderzoek dood Kaatsheuvelse vrouw: nog steeds alle scenario's open

Kaatsheuvel - Het rechercheteam dat de dood van een 34-jarige vrouw uit Kaatsheuvel onderzoekt, houdt nog steeds alle scenario's open. Het is nog volstrekt onduidelijk hoe de vrouw zondag is overleden en wat daaraan is voorafgegaan. Op haar lichaam wordt maandagmiddag sectie verricht. Zoals eerder gemeld gaan politie en het Openbaar Ministerie uit van een misdrijf.

Een 25 leden tellend Team Grootschalige Opsporing (TGO) is belast met het onderzoek. Het TGO werd gestart, nadat het slachtoffer in de nacht van zaterdag op zondag jl. overleed. Ze was bewusteloos aangetroffen in de achtertuin van haar woning aan De Eem. Reanimatie mocht echter niet meer baten. Op basis van het onderzoek ter plekke ontstond het vermoeden dat er sprake kon zijn van een misdrijf. De omgeving van de woning werd ruim afgezet voor sporenonderzoek. Ook maandag zijn forensisch rechercheurs nog in en rondom de woning bezig. Agenten hebben zondag omwonenden gevraagd of ze iets bijzonders hadden gehoord of gezien. Eventuele getuigen kunnen zich melden op 0900 – 8844.
Bron Politie MWB