Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, december 19, 2010

Buurt geschokt om dode vrouw



Kaatsheuvel- Aan de Eem (6) in Kaatsheuvel heeft zich afgelopen nacht een drama afgespeeld. Om een uur werd een 34 jarige vrouw in de achtertuin bewusteloos aangetroffen. Om 01.00 werd de ambulance gewaarschuwd en kwamen twee politieauto's ter plaatse. De politie gaat uit van een misdrijf. Agenten troffen de vrouw aan na een melding dat in de tuin een bewusteloze vrouw lag. Reanimatie door de agenten en later door ambulancepersoneel had geen effect. Het is bij de politie onbekend wie de melding deed.

Buurtbewoners zeggen dat het gaat om een getrouwde vrouw van 32 jaar, met twee kinderen, waaronder een kind van rond de drie maanden. De vrouw zou voor de eerste maal na de bevallen een avondje uit zijn geweest en rond 1 uur met de fiets achterom zijn gekomen. Volgens diezelfde buurtbewoner werd het slachtoffer vannacht aangetroffen in de achtertuin.

Een buurtbewoner heeft inmiddels tegenover de politie verklaard dat rond 23 uur zaterdagavond een luide knal gehoord te hebben. Ook heeft ze twee auto's weg zien scheuren.

De echtgenoot en de kinderen waren vanochtend niet thuis. Ze zijn bij familie ondergebracht.

Later vanmiddag is er een bijeenkomst met leden van de Stichting Optocht Turfstekerslaand, omdat de man van het slachtoffer actief is in Kaatsheuvelse carnaval. Zo maakt hij mede de carnavalskrant.

Bij de woning is de technische recherche bezig met een sporenonderzoek.

Een team van twintig rechercheurs onderzoekt de zaak.

1 Comments:

Blogger Gerard said...

Ook Kaatsheuvel ontkomt er niet aan.

Graag wil ik de nabestaanden veel sterkte toewensen in deze moeilijke dagen die eigenlijk een tijd van feest en blijheid had moeten zijn.

19 december, 2010  

Een reactie posten

<< Home