Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, januari 20, 2011

Echtgenoot mishandelt vrouw

KAATSHEUVEL - De politie heeft woensdagavond, bij een woning in Kaatsheuvel een 72-jarige inwoner aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 69-jarige vrouw te hebben mishandeld. De man is op het bureau ingesloten.

De politie nam rond 18.30 uur poolshoogte na een ontvangen melding van huiselijk geweld. Bij een woning in Kaatsheuvel troffen ze in een geparkeerde auto de 72-jarige man aan. Hij verkeerde onder invloed van alcohol. Agenten spraken zowel de man als zijn vrouw die op dat moment in de woning verbleef aan. Het slachtoffer vertelde dat haar man, tijdens een woordenwisseling haar in het gezicht geslagen had. Door de klap kwam ze ten val waarop de verdachte haar op de grond bleef slaan. Het lukte haar zich te verweren waarop de verdachte vertrok. Het slachtoffer had onder andere een gezwollen, kapotte lip.

Bron: politie MWB