Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, januari 18, 2011

Renovatie Efteling Hotel van start

KAATSHEUVEL - Het Efteling Hotel in Kaatsheuvel wordt vanaf dinsdag grondig aangepakt. Voor de vernieuwing van 98 kamers en de gangen trekt de Efteling 1,6 miljoen euro uit. De renovatie moet in april klaar zijn. Het Efteling Hotel bestaat al bijna 20 jaar. De laatste verbouwing van de kamers was in 2000.

"Een leuk project, dat nodig is", aldus Bart de Boer, directievoorzitter van de Efteling. "Met de komst van Efteling Bosrijk eind 2009 heeft het hotel er een waardige verblijfsaccommodatie bij gekregen. Met de huidige comfortkamers kunnen wij onze gasten niet langer de sprookjesachtige beleving bieden zoals we graag zouden willen. Hoog tijd voor een vernieuwing en we beginnen 2011 dan ook met een frisse start, waarbij een sprookjesachtige allure in de nieuwe comfortkamers gewaarborgd is".

De nieuwe thematiek is gebaseerd op een 'Luchtkasteel vol Sprookjes'. De 2- en 4-persoons comfortkamers worden voorzien van nieuwe kleuren en materialen, waarin enkele sprookjesachtige details zijn aangebracht. Ook de gangen op de acht verdiepingen worden naar hetzelfde ontwerp aangepast in een sprookjesachtige Victoriaanse stijl. De torenkamers en themasuites behouden hun huidige uitstraling.

Bron: Omroep Brabant Auteur: Raoul Cartens