Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, januari 18, 2011

Verdachte Kaatsheuvelse taximoord langer vast

Kaatsheuvel / BREDA - De 24-jarige Pool die wordt verdacht van moord of doodslag op de 37-jarige taxichauffeur Radj Anand uit Tilburg, blijft zeker nog twee weken in de cel.

Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Breda dinsdag besloten. Het stoffelijk overschot van Anand werd op 9 oktober vorig jaar gevonden aan de Duinlaan in Kaatsheuvel. Het lichaam lag op een weggetje tussen twee campings, in de buurt van zijn taxi. Anand bleek doodgeschoten.

Een spoor in het onderzoek leidde naar Polen. De politie vaardigde een Europees aanhoudingsbevel uit. De verdachte werd vorige week door de Poolse politie opgepakt in Dobrzyn nad Wisla en overgedragen aan de Nederlandse autoriteiten.

Tilburgse taxichauffeurs legden kort na de moord het werk tijdelijk neer uit protest tegen het geweld waar zij mee te maken krijgen.

Bron: Brabants Dagblad