Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, januari 21, 2011

Ingekomen Inloopbijeenkomst 2011

Kaatsheuvel - De VVD fractie nodigt de inwoners van de Gemeente Loon op Zand uit om op zaterdag 29 januari 2011 in De Werft, Huygenstraat 73 in Kaatsheuvel, met haar mee te denken op een inloopbijeenkomst.

U kunt inlopen vanaf 10.30 uur tot 12.00 uur. De koffie staat klaar !
De economische crisis zorgt ervoor dat er keuzes gemaakt moeten worden. Binnenkort start de gemeenteraad met een kerntakendiscussie. Denk met de VVD gemeenteraadsleden Jacky Smit, Corné van den Dries en Frank van Wel mee om te zorgen voor een goed huishoudboekje van de gemeente.

De volgende stelling staat op de inloopbijeenkomst centraal:
“De gemeente Loon op Zand kan niet al haar huidige taken meer uitvoeren. Welke taken moet de Gemeente Loon op Zand NIET MEER uitvoeren? “ Maar ook welke taken moet de gemeente uit blijven voeren om “DE gemeente Loon op Zand” te blijven.
Uiteraard bent u ook zeer welkom als u andere vragen heeft aan de VVD fractie. Bent u niet in de gelegenheid om bij deze inloopbijeenkomst aanwezig te zijn de brievenbus van de VVD staat open voor uw opmerkingen.
Adres: Fractie VVD, Venakker 14, 5171 WX Kaatsheuvel of per e-mail vvdloonopzand@home.nl