Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, februari 08, 2011

Efteling de boer op met Raveleijn

KAATSHEUVEL - De magische stad Raveleijn opent pas op 8 april de poorten, maar de Efteling lanceert binnenkort al een tv-serie, een boek en online-game rond de nieuwe attractie. Vanaf 26 februari wordt bij RTL 4 een twaalfdelige dramaserie uitgezonden rond Raveleijn. Op 19 maart verschijnt het boek van Paul van Loon over de belevenissen in de magische stad.


Ook op internet is er veel aandacht voor Raveleijn. Het is voor het eerst dat een Efteling-verhaal zo multimediaal wordt aangepakt, aldus directeur Bart de Boer. Nu wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe attractie. Bij de magische stad komt een grote openluchtarena met 1200 plaatsen, waar vijf à zes keer een grote show van een half uur wordt gegeven. Vogels en paarden spelen hierbij een hoofdrol.