Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 08, 2011

Inwoner Loon op Zand krijgt steen door voorruit

Bavel - Vrijdagnacht is om 02.45 uur een 20-jarige man uit Bavel aangehouden voor het gooien van stenen vanaf een viaduct over de A27. Een automobilist en een vrachtwagenchauffeur meldden dat ze een steen op de voorruit van hun voertuig hadden gekregen.

De vrachtwagenchauffeur wilde enkel melding doen van de kapotte voorruit. Met hem zal contact worden opgenomen voor het alsnog doen van aangifte. De automobilist, een inwoner van Loon op Zand, meldde dat zijn voorruit versplinterd was door de baksteen. Hij gaf aan dat hij vrijdag aangifte wilde doen.
De politie ging op zoek naar de dader. Een medewerker van de Koninklijke Marechaussee, die op dat moment niet in dienst was, hield op de Lange Bunder in Bavel de 20-jarige man aan, nadat hij hem had zien staan op het viaduct. De man had stenen bij zich. Deze zijn in beslag genomen. De verdachte zal na een gesprek met zijn advocaat in verzekering worden gesteld.