Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juni 16, 2011

Koper Curiosahuys in Kaatsheuvel pakt het groot aan

KAATSHEUVEL - Voormalig party- en evenementencentrum 't Curiosahuys in Kaatsheuvel gaat weer open, al wordt het kleiner van opzet dan in de hoogtijdagen van het horeca-complex.

Jacqueline Hubers uit Cuijck heeft de gebouwen aan de Zuid-Hollandsedijk gekocht. De opening van het nieuwe 'multiculturele' feest- en ontmoetingscentrum is waarschijnlijk pas in het najaar. Eerst wordt de monumentale molen op het terrein gerestaureerd. De gepensioneerde Hubers heeft al een natuureducatie-centrum in Morvan in Frankrijk.

In het Curiosahuys ziet ze weer een nieuw avontuur. Het voormalige party- en evenementencentrum, op de grens van Kaatsheuvel en Sprang-Capelle, heeft een lange tijd te koop gestaan na het faillissement van de All Events Groep/Curiosahuys in 2009. Het leegstaande complex liep begin vorig jaar nog forse schade op door een brand, die mogelijk aangestoken was.

1 Comments:

Blogger anne said...

Helemaal super ik heb daar tot het laatst gewerk wat was dat een avontuur ik zou zo terug willen ik heb nog steeds heimwee

03 juli, 2011  

Een reactie posten

<< Home