Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juli 29, 2011

Extra geld voor schade bij Endura Kaatsheuvel

Extra geld voor schade bij Endura Kaatsheuvel


KAATSHEUVEL – Het bedrijf Endura Seats (meubelen) in Kaatsheuvel krijgt ruim 42.000 euro schadever­goeding van de gemeente Loon op Zand. Eerder leek de gemeente niet verder te willen gaan dan een kleine 27.000 euro. Maar de onder­neming heeft daar met succes be­zwaar tegen aangetekend en kan nu ruim 15.000 euro extra tege­moet zien. Volgens het bedrijf is het veel om­zet misgelopen door een onver­wacht lange afsluiting van de Ca­pelsestraat tussen Kaatsheuvel en Sprang- Capelle. Endura Meubelen zit aan die drukke weg. De Capel­sestraat was vorig jaar maanden af­gesloten voor de aanleg van bedrij­venterrein Kets West II. Ook kreeg de weg een nieuwe asfaltlaag. De werkzaamheden liepen forse ver­traging op.

Na een onderzoek door het onaf­hankelijke bureau Gloudemans kwam de gemeente uit op een schadevergoeding van zo’n 27.000 euro. Endura Seats vond dat be­drag veel te laag en schatte de scha­de eerder in op ongeveer 75.000 euro. Zo ver wil het college niet gaan. Wel is het bezwaar van het bedrijf gegrond verklaard en wordt nu met spoed een extra be­drag van ruim 15.000 euro aan En­dura Seats uitgekeerd.

Bron Brabants Dagblad