Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, november 20, 2011

Scheidrechter staakt DESK – Dijkse Boys wegens mist.

Wedstrijd wordt mogelijk aanstaande zondag gespeeld

Kaatsheuvel – De verwachtingen voor de wedstrijd DESK – Dijkse Boys waren hoog gespannen. De gasten uit Helmond, die vorig jaar nog een half jaar in de Topklasse uitkwamen was het mikpunt voor de Kaatsheuvelnaren. Bij winst zou DESK van de akelige laatste plaats af zijn en lag de weg naar boven van de ranglijst open. Door de dichte mist was het even spannend of scheidrechter Tunnissen uit Venray de wedstrijd wel van start zou laten gaan. Toch werd er afgetrapt. Al in de tweede minuut kreeg de 43 jarige doelman Van Veen de 1-0 al bijna om de oren. De bal belandde in het zijnet. Enkele minuten later het zo mistig dat er misverstanden kwamen tussen de grensrechter en de scheidsrechter. In de vierde minuut riep de scheidrechter zijn assistenten bij zich en floot hij de wedstrijd af. “Voetbal is een publieksport en het publiek zag niets”, verklaarde trainer Ad van Seeters. Voor Yusef Ultunel van Dijkse Boys kreeg het afgelasten een zuur randje. Hij speelde namelijk zijn 200ste wedstrijd. “Het spijt me maar ik kan er niet aan doen”, excuseerde scheidsrechter zich.

Volgens de wedstrijdsecretaris is de kans groot dat de wedstrijd aanstaande zondag gespeeld wordt. Zondag is er een bekerprogramma en zowel DESK als Dijkse Boys zijn uitgebekerd. Dus hou de site en de affiches in de gaten.