Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, januari 27, 2012

Voorbeschouwing De Valk vs DESK

 

De tweede seizoenshelft is alweer een week oud, waar voor De Valk de hervatting van de competitie nog een week langer op zich laat wachten na de afgelaste wedstrijd van afgelopen zondag toen de uitwedstrijd bij EHC/Heuts in Hoensbroek wegens de slechte weersomstandigheden van het voorbije weekend. Tegenstander DESK uit Kaatsheuvel speelde afgelopen zondag wel haar eerste officiele wedstrijd in 2012, namelijk thuis tegen koploper Gemert (2-5 verlies). Afgelopen seizoen eindigde de ontmoeting tussen beide ploegen in een 1-0 overwinning voor de thuisploeg na een treffer van middenvelder Erik Schaeken. De heenwedstrijd dit seizoen in Kaatsheuvel won De Valk met 0-1 door een treffer van topscoorder Ruud van den Dungen.

De Valk oefende in aanloop naar de tweede seizoenshelft tegen 1e Klasser SV Someren (0-2 verlies) en tegen de beloftes van VVV Venlo (3-0 winst). Met name de winst partij tegen de beloftes van VVV Venlo gaf de ploeg van trainer Paul van der Palen het nodige zelfvertrouwen. Er wordt goed getraind en ook de getalenteerde jeugdspelers Coen Hermans, Luuk Broers en Stef Meurkens van de A1 mogen steeds meer aan het grote werk ruiken door met de selectie mee te trainen. Vooral aanvaller Coen Hermans die vanaf heden volledig met de selectie meetraint maakt een sterke ontwikkeling door. Ook Bram van Wijk is er na een lange tijd van afwezigheid door blessures weer fit en zo heeft Paul van der Palen steeds meer opties richting de wedstrijd van aanstaande zondag. Slechts Dennis van den Berg (op rondreis door Australie) en de langdurig geblesseerde Tom Krieckaert zijn voor de wedstrijd tegen DESK niet beschikbaar. Het doel van De Valk is helder, handhaving in de Hoofdklasse B en wie weet wat er nog meer in zit! De Valk staat er samen met EHC/Heuts in de strijd om de tweede periodetitel het beste voor met 10 punten uit 5 gespeelde wedstrijden.

DESK maakt een moeilijk seizoen door, het gehele seizoen bivakkeert de ploeg van trainer Ad van Seeters in de onderste regionen van de Hoofdklasse B. Tegen de grote titelkandidaat Gemert kwam de ploeg nog wel met 1-0 voor maar de Gemertenaren bogen uiteindelijk de wedstrijd nog vrij eenvoudig om en behaalde een ruime 2-5 overwinning. De nederlaag tegen Gemert was niet de grootste tegenvaller voor DESK, want de kopsterke aanvaller Yasin Asrih moest met twee gele kaarten vroegtijdig het veld verlaten en mist zodoende de confrontatie met De Valk. DESK wist tot op heden alleen uit bij Baronie (2-3) en thuis tegen SV Venray (5-2) de winst uit het vuur te slepen en zal er alles aan doen om de drie punten mee te nemen zondag richting Kaatsheuvel.

De wedstrijd De Valk - DESK zal aanstaande zondag onder leiding staan van de heer M. Dubbeld en zal om 14:30 uur aanvangen op Sportpark het Valkennest.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home